lördag 18 april 2009

Antiklimax del 2

Vill bara berätta om vår resa med ett lite längre inlägg.
Det small till ordentligt när jag tilltade ner motorn och då pajjade servostyrningen. Den del som förbinder själva styrstången och servodelen gick rätt av. Vad detta beror på har jag ingen aning om, det ända man är nöjd med är ju att det inte hände ute på Bratten eller i 30 knop.....Ni kan säkert tänka hur många svordomar som gick genom skallen. Snabbt upp med båten igen och körde till Hällevikstrand för båt taxi ut till Kärringön. Åkte med Anders som har Anders Båt & Brygga. Han kör en bastant havsjeep av märket Minor.
Väl framme på Kärringön så checkade vi in på Peterssons Bed & breakfast. Satte oss till bords och åt en fantastisk middag med Rödtunga med färskpotatis till huvudrätt.
Peterssons Krog är i mitt tycke väskustens pärla med oerhört trevlig personal, fantastisk mat och solklart bäst atmosfär. Kan rekommendera deras bed & breakfast som både är billig och trevlig.
Vaknade med betongkeps och konstaterade att det var lika bra med en promenad runt ön. Passade på att fotonörda lite. Nu sitter vi hemma igen och hoppas att nästa gång blir med egen båt.... glömde nämna att vi naturligtvis avslutade besöket på Kärringön med en Toast Skagen på Petersons....


Gissa arten och du vinner en trasig del av en hydralstyrning
Vedholmen
Måseskär
Så nära men ändå så långt borta....

Där ute skulle vi ha varit ju

Peterssons


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar