tisdag 28 april 2009

Uppladdning inför Måseskärs-helgen!

Nu till helgen kommer havskatterna i Måseskärsområdet att darra av skräck! Precis som förra året blir det en havskattscup i vattnen utanför Måseskär, i år med en imponerande uppslutning. Vad sägs om följande deltagande team:

# Team Confidence
# Team GHFK Hajen
# Team Omega
# Team Navia
# Nidingen Giants aka Giganterna
# Henke Karlén
# Ola "Mr 50" Esbjörnsson

Eventuellt dyker Kinnarps-Garmin upp och kanske ytterligare något team. Utöver detta har Kungsbacka Sportfiskeklubb en klubbtur med Oberon på fredag kl. 13-19 så det blir många duktiga sportfiskare på plats! Det kommer även att blandas lite i teamen. Då vi på Isola är 4 pers ska Mackan bilda en glödhet kombination med Henke Karlén torsdag-fredag och lördag går han in i Team Giganterna, vilket drastiskt sänker deras medelvikt och gör att deras båt eventuellt kan gå upp i planing, något som inte hänt sedan hösten-82. Övriga team darrar.

Utöver havskatt blir det troligtvis riktat fiske efter större varianter av bland annat knot, kungsfisk, bleka, blågylta och en del annat. Flera av teamen sover på vandrarhemmet på Käringön.

På bilden under ser ni att stämningen var på topp på förra årets träff!

1 kommentar:

  1. Om fisket går allt för bra för giganterna under fredagen, är frågan om man vågar lämna bort Mackan på lördagen... Även om jag inte va född -82, har man hört om historierna då "gunnvor" var kapten.

    SvaraRadera