söndag 27 september 2009

Navia / Lowrance så här ser dom ut!

Efter vissa påtryckningar från läsare på bloggen presenterar vi idag Team Navia/Lowrance som förra helgen vann sista deltävlingen i SSC i stor stil.
Navias Beason båt går grymt i vattnet
Navia deltog tyvärr endast i två deltävlingar i år men dom är alltid med uppe i toppen när dom kommer loss för att tävla. Den andra tävlingen som dessa gossar var med på i år var "hemma tävlingen" Pater Noster Cup där de slutade på 2:a plats.
Vi på Isola/Lowrance har Navia att tacka för många bra positioner och tips dom sista åren.Skeppare Daniel "D2" Lindblom
En av två delägare i båten ( den andra är D1) som ofta drar bonusfiskarna ombord på båten och han lägger gärna tid på lite mer extrema fisken såsom djuphavsfiske och vrak när det inte vankas tävling.
Daniel "D1" Eriksson
D1 är strategen och ordningsmannen i teamet. Han sitter veckor i rad innan tävlingarna och gör listor på allt samt håller ordväxlingarna mellan D2 och Anders på en lagom nivå. Missar nästan alltid det mesta av träningsfisket men är med på telefon hela dagarna.

Anders (lill-anders) Christensson

Lill-Anders är alltid den hetaste i teamet! Går det bra är han i super extas och funkar det inte riktigt då skall han lägga av med allt fiske och bara satsa på party och damer. Han fiskar gärna 24 timmar om dygnet om det är möjligt men eftersom han inte äger någon båt är han beroende av alla andra.

Lill-Anders och Lilla my Anders var förresten nere i Östersjön igår och gjorde en Piggvars satsning med bra resultat. Det blev en del fisk upp till knappt 9 hg så de riktigt stora får gå kvar ett tag till.

Vi i vårt team tackar Navia för ett roligt tävlingsår och åter igen ett stort GRATTIS till överkörningen nere i Landskrona.

//Magnus



1 kommentar: