lördag 23 januari 2010

Missa inte föreläsningen med Per Jonasson nu på måndag i Kungsbacka

På måndag kväll kl 19.00 är det redan dags för en av årets höjdpunkter då guiden Per Jonasson, som redan är smått legendarisk bland oss som fiskar hälleflundra, håller en föreläsning på Elektronen här i Kungsbacka. Kungsbacka Sportfiskeklubb bjuder på fri entré och Lowrance sponsrar med ca 100 st pikétröjor till de som är först på plats!
Vi har fått några samtal från folk som har en bra bit att köra och till er kan vi berätta att det är en stor och fin lokal så alla kommer att komma in. Kom dock gärna i god tid!
Elektronen ligger vid rondellen som ligger ca 200 m söder om infarten till Kungsmässan. Kommer ni från E6 norrifrån kör ni av Kungsbacka/Varla, kommer ni söderifrån kör ni av Kungsbacka/Särö.
Ni parkerar enklast längs med Borgmästaregatan precis vid Elektronen. Är det fullt där kör ni lämpligtvis in på Kungsmässans parkering och ställer er bortanför McDonalds. Från rondellen utanför Elektronen kommer ni att kunna följa marschaller som guidar er rätt.

Per kopplar av en av de få dagar som han var ledig förra säsongen

Per Jonasson jobbar som sportfiskeguide med hälleflundra som specialitet. Sedan 2007 har det landats omkring 60 hälleflundror över 50kg från Pers båt. 2008 slog en av Pers kunder världsrekordet på hälleflundra med en fisk på otroliga 202kg! Numera huserar Per utanför nordnorska Tromsö.
Per stödjer catch & release och kommer att berätta om det märkningsprojekt som han är initiativtagare till.
Missa inte denna unika kväll där Per kommer att bjuda på mängder av natursköna bilder, fisketips, filmklipp (som inte visats tidigare) och fiskehistorier om alla sportfiskares drömfångst, den mytomspunna hälleflundran!


I samarbete med Lowrance, Fladen Fishing och Björlanda Sportfiske kommer det även att anordnas ett lotteri med mycket fina priser! Bland annat sponsrar Lowrance med en HDS5M-kartplotter som förstapris i lotteriet! Dessutom bidrar Fladen Fishing och Björlanda Sportfiske med grymma hälleflundraspön, en stor igloobox, uppblåsbar flytväst, hälleflundrajiggar samt mycket annat!

Tromsövattnen är magiskt vackra!

Tid: Måndag 25/1 kl. 19.00
Plats: Elektronen, Industrigatan 2, Kungsbacka
Kostnad: Gratis inträde, Kungsbacka Sportfiskeklubb står för kostnaden


Välkomna!

Besök även Per Jonassons hemsida och blogg.

1 kommentar: