måndag 7 december 2009

Topplistan: Konstigaste teamnamnen!

Det har slagit oss att det finns ganska många sportfisketeam med väldigt märkliga namn! Inte minst bland trollingfiskare kan man hitta en del ytterst märkliga teamnamn. Vi presenterar därför en högst subjektiv topp 10-lista över ett gäng team med märkliga och/eller roliga namn!! Vi börjar underst:

10. Team Nidingen Giants

Kommentar: Våra goda vänner Giganterna hette ju tidigare Spola Kroken och teamet har rötterna i den legendariska klubben Vallda Grovfiskeklubb. Vi har en hel del roliga historier om dessa härliga giganter. Räkna med en liten Giants-special under veckan!


9. Team Bigsnipers

Kommentar: Oklart om teamet fiskar stora gäddsnipor eller om namnat syftar på krypskyttar.


8. Team Hotreels

Kommentar: Härligt namn som skulle kunna vara namnet på ett dansband.


7. Team Humlepungen

Kommentar: En av våra vänner från Langesund.


6. Team Viagra

Kommentar: Lars Furbergs båt är väldigt stor... Namnet förtjänar kanske en topplacering. Det är ganska roligt att tänka på att denna båt årligen brukar trailas genom hela Europa för fiske i Adriatiska havet. Man kan ju föreställa sig en viss förvåning där båten rullar förbi!


5. Team Formsvacka

Kommentar: Detta team har aldrig en formsvacka. De ÄR formsvacka.


4. Team Rulltjut

Kommentar: Ett härligt namn helt enkelt.


3. Team Brutalböj

Kommentar: Lite på samma tema som ovan. Alla vill ju ha brutalböj i spöt och gärna lite rulltjut på det!


2. Team No shit on the dragon

Kommentar: Ett väldigt märkligt namn helt enkelt.


1. Team Slaktmask

Kommentar: Överflödig...


Har vi missat något namn? Skriv gärna en kommentar till inlägget!

7 kommentarer:

  1. Hej

    Nu när ni inne på det med Teamnamn vad står isola för egentligen ??

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag kunde nästan tänka mig att den frågan skulle komma upp! Det är inte ovanligt att vi får frågor om det faktiskt. Jag låter nog vår teamkapten Magnus svara på det, själv var jag väl fortfarande i moppeåldern när teamet bildades...

    Hälsningar
    Markus

    SvaraRadera
  3. En Gigant bryter sig in och ger den enda rätta förklaringen: Isola är namnet på en liten norsk grabb vid namn ola som Team Isola använt som agn vid isfiske i Nordnorge.
    Nä, det var nåt om att Sellman är vidskeplig och ville behålla namnet på teamets 1:a båt som hette Isola när den köptes.

    SvaraRadera
  4. Hej !

    Jaså där av deras framgångar, ha ha ha. Skämt o sido.. okej.

    SvaraRadera
  5. Tjena!
    äntligen en förstaplats,har väl inte hänt sen jag vann havskattfestivalen 91 :-)håller med om att det är ett konstigt namn men det var så att jag fiskade ihop med en kompis som kallades för masken och jag själv kallas för slaktarn så förstår ni säkert ha ha ha.för övrigt så följer jag eran blogg och tycker att den är riktigt bra,synd att brorsan (Carlo) la av med tävlingsfisket då hade ni haft lite mer konkurens.Ha ett fortsatt sketfeske.

    slaktarn........

    SvaraRadera
  6. Isola hette första båten som jag och Mange köpte av en lurendrejjare till båthandlare i Åmål. Därav teamnamnet. Den nya båten heter inte Isola som vissa tror utan det är bara namnet på Teamet. Internt heter den nya båten Respect, men ödmjuka som vi alltid är :-) så kan inte med att klistra detta på båten.
    mvh Sellman

    SvaraRadera
  7. Hej.

    Det finns ett team som heter
    Team brunöya!!

    SvaraRadera