onsdag 6 januari 2010

Fiskepasset inställt...

Vi skulle fiskat i Gullmarsfjorden idag, men de stora snömängderna i Halland har gjort att vi väljer att inte ge oss ut på vägarna. Det ska ju blåsa en hel del också, vilket kan ställa till det ännu mer. Utanför mitt fönster i Kungsbacka har det kommit 20-25cm och E6:an har varit delvis avstängd strax söder om Kungsbacka inatt. Även om läget är bättre uppåt Bohuslän så får man någon gång ignorera fiskeivern och sätta säkerheten främst!

Hälsningar
Markus

2 kommentarer:

  1. Mesar..
    Dessutom behöver Mackan en kurs i Navigation:
    Gullmarn ligger ju norrut från Kungsbacka, vägarna var avstängda söder om Kungsbacka.
    Det hade varit en perfekt dag på isen.
    Synd om oss som har småknattar runt knäna, och en bulle i ugnen. Vi har gott om skäl att inte isfiska... Det var tungt nog att iklädd flytoverall skotta loss bilarna på garageinfarten.
    MfG / Urban

    SvaraRadera
  2. Vi kom iväg i förmiddags, men vi startade ett par timmar senare. Åkte till Skredsvik. Började fiska utanför ubåtskajen (isen ca 12 - 15 cm) fick en del vitling och pirål. Sedan började vi gå utåt men där var isen bara 6-8 cm och gungade betänkligt. Fick lite torsk och sej där. Sedan gick vi inåt och avslutade med att dra mer pirål och vitling. En trevlig första tur på havsisen. Blir troligen turer på fredag och söndag också
    /Anders

    SvaraRadera