tisdag 26 januari 2010

Succé!

Per Jonassons föreläsning kan sammanfattas med ett enda ord: succé!! Det blev lite mer folk än vad vi hade trott, kvällens föreläsning lockade lite drygt 200 åhörare, en fantastisk siffra!! Per varvade fisketips, härliga berättelser och foton på jätteflundror med filmer tagna både under och över ytan, och det hela var en otroligt trevlig afton. Vi är övertygade om att alla som var där, inklusive gängen som kört från Laholm, Lidköping och Karlstad (!!), var väldigt nöjda med kvällen.
Det var lite synd att lotterna inte räckte till alla, men det var helt enkelt ett betydligt större intresse för kvällens evenemang än vad vi hade räknat med. Lokalen blev fylld till max, men det verkade som att alla fick platser där de åtminstone kunde se hyfsat bra. Nästa gång Per kommer får vi kanske hyra Ullevi istället...
Kungsbacka Sportfiskeklubb vill passa på att tacka Per för en utomordentligt trevlig kväll, våra sponsorer Lowrance, Fladen Fishing och Björlanda Sportfiske för fina priser till lotteriet, samt alla åhörare som gjorde det hela till en mycket minnesvärd afton! Det kommer lite mer bilder inom kort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar