torsdag 21 oktober 2010

Go dag på sjön.

Anders (Wernbo) och jag överraskades av ett rejält snöfall strax efter sjösättning i Fiskebäckskil imorse. Efter någon kvart var hela båten vit. Efter detta sprack det upp och solen var framme i princip resten av dagen. Vinden friskade i en del och gjorde det lite mer spännande att ligga och precisionsfiska intill klippväggarna... På eftermiddagen skulle det blåsa upp rejält och börja regna (ett rejält oväder med hagel och regn som vi fick över oss på hemvägen), så vi avslutade relativt tidigt. En dag att minnas, trots uteblivna storfångster. Gyltafisket var fläckvis riktigt bra, men som sagt med mycket fisk i mindre storlek. Klart bästa djup för berggyltan var ca 18-25m, blågyltan som vanligt något djupare.

På morgonkvisten damp det ner ett sms i min telefon från ett okänt nummer. Det visade sig vara Petter i team Peanuts som tipsade om deras bästa position för simpa. Sådant gillar man! :-)
Otroligt nog visade det sig vara exakt samma ställe som "vårat" ställe som vi av en ren slump fick ett gäng simpor på när vi jagade gyltor på Pater Noster Cup i juni! Tyvärr gav området inte en simpa idag, men har uppenbarligen potential. Some other day...

//Markus

2 kommentarer:

  1. Roligt å se att ni kör i gullmarn! Själv ska jag hårdköra där på höstlovet...
    Ni får gärna höra av er om ni kommer upp snart igen...

    MVH / Gurra

    SvaraRadera