måndag 14 februari 2011

Båtmässan - mycket kul!

Efter en vecka på Kanarieholmarna hann man precis ta sig en titt inne på Båtmässan, utöver att det även blev det obligatoriska minglet på invigningskvällen. Sistnämnda kväll, den så kallade VIP-kvällen, präglas mest av trevligt sällskap, mingel och allmänt tjöt. Därför är det inte fel att lägga en annan dag på att kolla runt på årets nyheter, dregla lite över båtarna och kolla in lite fiskeprylar som man säkert inte behöver...

Efter lite tjöt hos grabbarna i Björlanda Sportfiskes monter och några heta göstips från Totta i team ToK (det tackar en nybörjare för) gled jag vidare och tog några snabba mobilbilder på potentiella inköp ;-)


Ismos nya heta plattfiskjiggar har blivit otroligt hajpade tack vare sitt fina rörelsemönster, med följd att framförallt de naturfärgade varianterna hade gått som smör i solen i Björlandamontern. Inför sommarens hälleflundrafiske i norr känns de grymt intressanta!


Att släpa med denna bastutunna ut på isfiske måste ju vara det optimala? Vid vertikalfiske efter gös föreställer jag mig att den borde tjäna sitt syfte, precis som vid eventuella "after fish" under sommaren!



Linders nya sportfiskebåt, här med frontmonterad elmotor och dubbla fiskefåtöljer, var det många som var intresserade av.



En båtmässa utan att Mackan inspekterar Targa-båtarna är ingen båtmässa! Dessa (dyra) båtar är grymma för oss havsfiskare och kallas ofta för Havets jeep, tack vare de fina sjöegenskaperna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar