onsdag 18 maj 2011

Heta PNC-nyheter!!


Team Isola föryngrar i laguppställningen!!



Veckan innan Pater Noster Cup briserar en bomb i havsfiske-Sverige: Team Isola bänkar de gamla trotjänarna Rickard och Mats till förmån för ynglingen Mattias Jonsson!! Konkurrenterna darrar, då man misstänker att den kraftigt sänkta medelåldern gör laget ännu piggare och alertare än vanligt! :-)

Andra rykten gäller 2007 års vinnare Nidingen Humminbird. Sedan grabbarna bytte namn från "Giants" till "Humminbird" har laget haft svårt att leva upp till de egna reglerna om att teamet ska ha en matchvikt på minst 300kg, alltså en medelvikt på 100kg för Tomas, Urban och Melker.


Om någon av teammedlemmarna, genom hemska oförutsedda händelser såsom kräksjuka eller världssvält, har tappat vikt har övriga i teamet alltid försökt kompensera för bortfall av dessa ponduskilon. På senare år har teamets medelvikt dock dalat något, med följd att teamet blivit kvickare och smidigare, samt att båten på kortare tid kommit upp i planing = mer fisketid! Konkurrenterna misstänker därför att Nidingen-grabbarna kan vara mer effektiva och farliga än på länge!

1 kommentar:

  1. // Team Wollmars Ocen18 maj 2011 kl. 21:32

    Det var la inte en dag för tidigt, att ni föryngrar alltså. Ang giganterna så göm "Polacken" för dom bara, då blir dom ofarliga.

    SvaraRadera