söndag 23 juni 2013

Heldag båtfix

Söndagen har Mange och Mackan lagt på båtfix och bland annat kopplat in Lowrance nya Sonic Hub, som är en ljudanläggning man rattar från navigatorn. Nya högtalare och en docka för telefonen har satts in, så att vi nu väldigt enkelt kan köra exempelvis Spotify-musiklistor snabbt, lätt och översiktligt samtidigt som telefonen laddas.

Ett tips till alla med Spotify Premium är att ladda ner musiklistorna offline i telefonen. På så vis kan man köra Spotify utan extrakostnad även utanför Sveriges gränser (norska Langesund för vår del) eller utanför mobilmasternas täckning (10-15 sjömil ut, Bratten, 10-gradarn etc.).

Alltid trevligt att kunna köra lite musik till havs. På Isolabåten är det ofta blandade skurar av Springsteen, Kent, 60- och 70-talsrock, Winnerbäck, schlager/melodifestival och trash metal, lite beroende på vem som tar befälet över det som tidigare varit ett par 250-kronors datahögtalare kopplade till 12-voltsuttaget via en USB-adapter. Också det ett bra tips om man vill ha musik i båten och inte har bilstereo med AUX-kabel.

1 kommentar:

  1. Coolt!,själv har jag svårt för att lyssna på musik under fisket, då förlorar jag fokuset.

    SvaraRadera