tisdag 2 juli 2013

Mer båtfix - nytt kapell på!

Utöver hela lördagen lades även måndagskvällen på båtfix, då det nya kapellet kommit med posten (efter att ha varit på villovägar ett tag). Dragkedjor som gått sönder, trasiga sidor och revor i plasten gjorde bytet solklart och med lite finjusteringar kommer det här bli riktigt bra! Ett stort tack till Fiskeligan-Hasse (även kollega med Mackan) som under några timmar hjälpte till med att passa in det nya kapellet.

När Mattias och Mackan bände piggvar i finväder i söndags passade dessutom Magnus på att byta några gamla trasiga spöhållare invändigt. Lägg därtill lördagens fix med skrubbning/dammsugning invändigt av hela ruffen, ny givare, inkoppling av extra högtalare till Sonic Hub och installation av ny VHF-radio + antenn så är nog Isolabåten i bättre form än på länge. Saknas bara lite finväder så man kommer ut på djupt vatten! :-)

2 kommentarer:

  1. Även vårt Headquarter, "the Housewagon" har igår blivit städad och fixad. Tyvärr åkte den på 2st 2:or på besiktningen igår och kräver idag byte till reservdäcket och innan Kinnarp tävlingen krävs justering av påskjutsbromsen. -Einarsson, skulle behöva beställa tid...

    //Sellman

    SvaraRadera
  2. Bra jobb Sellman! Isola headquarter vill vi såklart ha i toppform!

    /Mackan

    SvaraRadera